Waarom Yogastudio NU

De naam ‘YogaStudio Nu’ staat voor leven met volle aandacht in het hier en Nu.

Een doel dat iedereen wel na wil streven in het leven is om gelukkig te zijn. Is dit een realistisch doel? Ik denk van wel. Ik doel dan echter niet op ‘The Cinderella-story met … ze leeft nog lang en gelukkig’, want we weten allemaal dat niet alle dagen in je leven zo zaligmakend zijn. Maar toch… kun je een gelukkige basis in je leven hebben, door puur en alleen ‘aanwezig’ te zijn. Dit is dan ook mijn ultieme doel in het leven. Aanwezigheid draait om bewustzijn, met volle aandacht leven in het hier en Nu. Want als je in het heden bent, wordt echt alles in je leven een stuk mooier en echter. Ga mee met waar het Nu je ook naartoe leid, ook al is het soms moeilijk, of niet leuk. Vanuit dat bewustwordingsproces maak je een nog grotere persoonlijke ontwikkeling door en zal geluk je omarmen!

Over YogaStudio Nu

Het logo van YogaStudio Nu is ontstaan vanuit het symbool van Yin en Yang. Yin en Yang laat een dynamisch proces zien; wanneer één waarde te groot wordt, dan remt de ander af. In een eeuwige, onafscheidelijke, vloeiende dans vormen Yin en Yang een perfecte balans.

Iemand in balans is in staat zich onder alle omstandigheden aan veranderingen aan te passen. En draait het leven niet telkens om het vinden van balans in alles wat je aandacht vraagt? En daar hebben we vaak genoeg moeite mee, toch? Bewustwording draagt bij aan het vinden van de balans die het beste bij jouw unieke jij past.

Yogastudio Nu hoopt jou daarbij een handje te helpen.

Het laatste nieuws

Yoga- en Mindfulness-weekend Belgische Ardennen

20 augustus 2019

Komend najaar organiseert YogaStudio Nu een Yoga- en Mindfulness-weekend in de mooie omgeving van Belgisch Ohey, provincie Namen.

Het laatste BasicMindfulness / Nu-Nieuws

20 juli 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Overname Yogastudio Nu

07 februari 2019

https://mailchi.mp/d6d69e215454/belangrijk-nu-nieuws?e=a857dcdabb  

Stilte-middag zaterdag 23 februari '19, 13:00-15:30u

15 januari 2019

Tijdens deze middag ervaar je hoe het is om 2,5 uur in stilte door te brengen

« »

Online afspreken

Download iOS AppDownload Android App