YinYoga volg je bij Yogastudio NU

Vanaf januari '17, voortaan iedere maandag 18:45u YinYoga bij YogaStudio Nu! Maar wat houdt YinYoga nu eigenlijk in?
Yinyoga is een yoga-vorm waarbij iedere houding enkele minuten aangehouden wordt, zodat het bindweefsel langzaam wordt opgerekt en beter gehydrateerd wordt. Door het langer aanhouden van een Yin-houding, die vrijwel allemaal zittend of liggend worden uitgevoerd, krijg je de ruimte om naar binnen te keren, zodat je ruimte maakt in je hoofd, je hart en je lichaam. ...En nog meer kunt gaan voelen wat er in je lichaam gebeurt, welke signalen worden gegeven en wat dit je te zeggen heeft. Met andere woorden, je kunt echt gaan voelen wat zich in je lichaam afspeelt.
Iedere yogavorm kun je zien als een meditatie in beweging, bij Yinyoga gaat dit nog sneller en eenvoudiger doordat je langer in een houding blijft. Je hebt de ruimte om bepaalde sensaties, gevoelens en gedachten te observeren.
Juist door de rustige vorm van Yinyoga is deze uitermate geschikt voor mensen die een lichamelijke uitdaging of fysieke klachten hebben of gewoon behoefte hebben aan een rustige vorm van yoga.
Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat deze mooie vorm van yoga voor jou kan betekenen, kom dan langs voor een proefles.

Het laatste nieuws

Yoga- en Mindfulness-weekend Belgische Ardennen

20 augustus 2019

Komend najaar organiseert YogaStudio Nu een Yoga- en Mindfulness-weekend in de mooie omgeving van Belgisch Ohey, provincie Namen.

Het laatste BasicMindfulness / Nu-Nieuws

20 juli 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Overname Yogastudio Nu

07 februari 2019

https://mailchi.mp/d6d69e215454/belangrijk-nu-nieuws?e=a857dcdabb  

Stilte-middag zaterdag 23 februari '19, 13:00-15:30u

15 januari 2019

Tijdens deze middag ervaar je hoe het is om 2,5 uur in stilte door te brengen

« »

Online afspreken

Download iOS AppDownload Android App