Zij is Yogastudio NU

hildeHoi! Ik ben Hilde Verschuren. In 1979 kwam ik op deze wereld en groeide op in een fijn, warm gezin in Beek en Donk. De drang naar het onbekende, het ontdekken was altijd al een belangrijk ding in mijn leven. Ik was dan ook blij dat ik na 7 jaar middelbare school eindelijk op kamers kon in Tilburg om mijn opleiding aan de Fontys Sporthogeschool te starten. Gedurende mijn studie volgde ik verschillende specialisaties in de fitness-branche en had ik leuke, leerzame bijbaantjes in de sport en als 'Natresser' bij de Landmacht. Na vier jaar studeerde ik af als Docent Lichamelijke Opvoeding, op het zonnige Aruba. 

Na vervolgens vele van mijn dromen verwezenlijkt te hebben, leerde ik mijn toenmalige partner kennen, waarmee een andere droom in vervulling kon gaan: het starten van een eigen sportschool. Bijna 9 jaar ben ik mede-eigenaar geweest van een mooie sportschool in Boxtel, met kanjers van klanten. Door dit levenspad te bewandelen zijn vele lessen op mijn weg gekomen, heb ik veel geleerd als ondernemer en heb ik me zowel kunnen verbreden als verdiepen op verschillende vlakken binnen de sportbranche. In deze periode kwam ook verdere behoefte naar verdieping in mijn persoonlijk leven. Ik volgde opleidingen in Reiki, Yoga en Mindfulness en het was fijn dat ik deze leringen weer zakelijk kon toepassen in mijn yoga-lessen.

In 2016 was de tijd daar om een nieuwe weg in te slaan. Ik was toe aan een mooie, nieuwe uitdaging in mijn leven. In april '16 opende ‘Yogastudio Nu’ haar deuren en startte ik met het geven van yogalessen in Oisterwijk.

Ik heb een heerlijk leven, geniet van elke dag, leef in het hier en nu. Yoga is mijn passie, de yoga-filosofie mijn leefstijl. Ik wil graag mijn enthousiasme hierin overbrengen op mijn yoga-klanten. Zo hoop ik een bijdrage te leveren aan een gelukkiger en gezonder lichamelijk en geestelijk leven van anderen.

Namasté

Het laatste nieuws

Yoga- en Mindfulness-weekend Belgische Ardennen

20 augustus 2019

Komend najaar organiseert YogaStudio Nu een Yoga- en Mindfulness-weekend in de mooie omgeving van Belgisch Ohey, provincie Namen.

Het laatste BasicMindfulness / Nu-Nieuws

20 juli 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Overname Yogastudio Nu

07 februari 2019

https://mailchi.mp/d6d69e215454/belangrijk-nu-nieuws?e=a857dcdabb  

Stilte-middag zaterdag 23 februari '19, 13:00-15:30u

15 januari 2019

Tijdens deze middag ervaar je hoe het is om 2,5 uur in stilte door te brengen

« »

Online afspreken

Download iOS AppDownload Android App